Melon

Manfaat buah melon bagi kesehatan tubuh kita adalah:

1. Sebagai antikanker.
2. Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit.
3. Menurunkan resiko serangan penyakit jantung dan stroke.
4. Mencegah penggumpalan darah.
5. Menurunkan resiko penyakit ginjal.
6. Menyembuhkan penyakit eksim.
7. Mencegah dan menyembuhkan panas dalam.

1. As anticancer.
2. Assisting with the disposal system to prevent constipation.
3. Reduce the risk of heart disease and stroke.
4. Prevent blood clotting.
5. Reduce the risk of kidney disease.
6. Eczema cure the disease.
7. Prevent and cure heartburn.

Kandungan nutrisi buah melon adalah 15,00 mg kalsium; 25,00 mg fosfor; 0,5 mg besi; 34 mg Vitamin C; 640 mg I.U Vitamin A; dan 0,03 mg Vitamin B1. Buah melon mengandung antikoagulan yang disebut dengan adenosine sehingga mampu menghentikan penggumpalan sel darah yang dapat memicu timbulnya penyakit stroke atau jantung. Sementara itu, kandungan karotenoid buah melon yang tinggi dapat mencegah kanker dan menurunkan resiko serangan kanker paru-paru karena merupakan senyawa utama penyerang penyakit kanker.

Nutritional content of melon fruit was 15.00 mg calcium, 25.00 mg of phosphorus, 0.5 mg iron, 34 mg vitamin C, 640 mg IU Vitamin A; and 0.03 mg of Vitamin B1. Melon contains an anticoagulant called adenosine that can stop the clotting of blood cells that can trigger a stroke or heart disease. Meanwhile, the carotenoid content of melon rate may prevent cancer and reduce the risk of lung cancer because it is the main compound in cancer attacker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s